Adds by nuffnang

Monday, August 19, 2013

Bye bye baby

Sedih sikit, lepas 6 th lebih bersama, akhirnya ku lepaskan engkau pergi..my first car, our first car..walaupon kecik tapi banyak berjasa n kami tak malu pon walaupon ianya kecik n kete murahan aje..
Sedih nok, bile tengok dah takde kat tempat parking..Abang siap nangis2 lagi, tanya mana pegi kete hijau abang..sebab bila bapak dia bawak balik kete baru, dia igt kete hijau tu jadi hak milik dia..hahaha..
Ala, pegi pon tak jauh, ngan moklong je, bole tengok bile2 masa jugak..sayang si hijau yg banyak berjasa, tak pernah meragam yg teruk2, sekali 2 je kot..Abang memang berhati tisu, kemain lagi hover menangis, ye lah dia kan membesar dgn kete hijau tu, siap pagi tadi before pegi school pesan kat bapak dia, nanti petang pegi ambik kete hijau tu balik (kiteorg cakap yg moklong dia pinjam)..
kete hijau we gonna miss u!

Ni masa baru dapat...



2 comments:

Kniedaz said...

kereta baru lagi besar ye..hehe

Jumria Alimuddin said...

xpa abg....keta baru msti lg best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails