Adds by nuffnang

Friday, May 9, 2014

Let it go..

Sebulan kebelakangan ni hidup kami sekeluarga memang dihantui 'frozen' sebab anak dara aku tu memang tengah obses ngan 'let it go'..hahaha..dia tak reti nak cakap frozen so dia akan sebut let it go je..pagi petang siang malam celik mata mesti mintak tengok let it go je..siap perasan dirinya adalah elsa..nak yg cantik2 je...adik kena jadi anna..dia tak tahu yg dia tu lebih sesuai jadik anna...anna kan macam clumsy sikit..so sesuai ngan dia..hahaha
so here's some scene dalam citer let it go nih, yg jadik feveret dia...tiap kali ada scene nih, siaplah dgn aksi2nya sekali...

scene nih dia pon feeling2 jadik elsa jugak..




yg scene olaf ni kemain lagi dia gelak sampai guling2...ntah apa yg kelakar sgt tak tau le..

Adakah anak anda di rasuk oleh frozen jugak...oihhhh...aku sampai tak leh bernapas dah ni, nak muntoh pon ada asek dok ulang tayang tengok let it go ni.. sampai teringat2 lagu or dialog frozen nih..tak leh nak tengok tibi dah..diaorg je conquer..yg pelik si abang sama naik ngan adik..diaorg ni lagilah, siap boleh hapal lagi dialog/lagu..

1 comment:

N.Aima K said...

haritu tengok kat cinema..saya dan suami yang gelak lebih2 esp scene nyanyi summer tu lucu sangat.. konfius jap makbapak ke anak yang tengok sebenarnya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails