Adds by nuffnang

Tuesday, March 15, 2016

MIMPI

Ni kejadian 4@5 malam yg lepas...aku ni jarang sangat bermimpi..memang jarang2 sgt...kadang kalau mimpi mnde2 yg lucu n tak masuk akal je..tapi mimpi yg ni memang menakutkan..
aku mimpi, situasi dia aku baru masuk dalam kete.anak aku yg kecik ada kat seat sebelah. aku masuk kete aku cakap2 jap ngan anak aku, pastu aku toleh belah kanan aku..tetiba aku nampak dalam 3,4 org lelaki datang menerpa ke pintu kete aku..tak sempat aku nak lock, diaorg sempat bukak pintu kete and of them tekup hidung aku ngan sapu tangan yg dah ada ubat tu...sampai aku terkapai2 n sesak napas...Ya Allah, takut sangat..and mimpi tu sgt jelas, mcm real situation je..aku dapat ingat jelas muka org2 tu (muka org ind*n)..sampaikan aku terjaga, aku memang betul2 sesak napas..termenung panjang aku lepas terjaga..tgk jam..dalam pkl 3AM ++.. seharian aku memikirkan pasal mimpi tu..risau aku..nak parking kete kat mana2 memang berdebar2 je sekarang..
takpelah, aku anggap tu reminder bg aku yg Allah hantar, sebab kadang bila masuk kete aku lupa nak lock terus kete..huhu..
semoga kita semua sentiasa berada dalam lindunganNya.Aaaminn..

1 comment:

PAk RUDI DI SEMARANG said...

Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails