Adds by nuffnang

Tuesday, March 15, 2016

MIMPI

Ni kejadian 4@5 malam yg lepas...aku ni jarang sangat bermimpi..memang jarang2 sgt...kadang kalau mimpi mnde2 yg lucu n tak masuk akal je..tapi mimpi yg ni memang menakutkan..
aku mimpi, situasi dia aku baru masuk dalam kete.anak aku yg kecik ada kat seat sebelah. aku masuk kete aku cakap2 jap ngan anak aku, pastu aku toleh belah kanan aku..tetiba aku nampak dalam 3,4 org lelaki datang menerpa ke pintu kete aku..tak sempat aku nak lock, diaorg sempat bukak pintu kete and of them tekup hidung aku ngan sapu tangan yg dah ada ubat tu...sampai aku terkapai2 n sesak napas...Ya Allah, takut sangat..and mimpi tu sgt jelas, mcm real situation je..aku dapat ingat jelas muka org2 tu (muka org ind*n)..sampaikan aku terjaga, aku memang betul2 sesak napas..termenung panjang aku lepas terjaga..tgk jam..dalam pkl 3AM ++.. seharian aku memikirkan pasal mimpi tu..risau aku..nak parking kete kat mana2 memang berdebar2 je sekarang..
takpelah, aku anggap tu reminder bg aku yg Allah hantar, sebab kadang bila masuk kete aku lupa nak lock terus kete..huhu..
semoga kita semua sentiasa berada dalam lindunganNya.Aaaminn..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails