Adds by nuffnang

Wednesday, March 16, 2016

Janji pelesu pemilik produk

ahkak start ngan jual satu produk n now dah ada agak byk produk...tak semua produk2 yg ahkak jual itu bahagia belaka..ada beberapa produk yg ahkak dah jual, yg pada mulanya hakak tertarik nak jual sebab depa ada menjanjikan yg manis2, yg best2, motto kemain nak kaya sama2 ngan stokis agen...nanti kita akan guide..puii..semua itu janji pelesu..masuk dalam grup wasap, tapi yg ada hanyalah gossip sesama agen n product owner hanya akan muncul sekali-sekala..jauh la nak tanya masalah, prestasi, bagi sokongan or motivasi...lagi haru, grup wasap sunyi sepi je..seriously memang kecewa..sebab ahkak ni kategori baru dalam online biz ni, so akhkak harapkan sokongan n support dari produk owner..ye memang betul, semuanya kita kena usaha sendiri, tapi be a product owner ko kena hands on..tak bole main lepas tangan aje..nak kaya nko sorang je..at least tanya kabar para agen/stokis..jgn biar diaorg terkapai2 guide diaorg betul2 (sebab some of them memang yg zero knowledge pasal bisness)..
Aku pon heran la jenis produk owner yg  tak active ni, kadang aku pikir dia ni nak kaya2 sorang2 or memang dia pon tak pandai nak buat marketing..harapkan free marketing daripada ajen je...
Jadi pada sesape yg tgh bercadang nak buat bisness tu, tgh pilih2 produk apa nak jual, pilih betul2 ye, buat research dulu, cuba selidik pada yg dah penah jual produk tu, stalk diaorg punye ig/fbpage...tgk camne diaorg punya strategy marketing..kenali diaorg melaui pg/ig personal..jgn main rembat je, ok?

2 comments:

Azian Elias said...

Akak pandai jual baju sekolah je.. heeee

PAk RUDI DI SEMARANG said...

Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails