Adds by nuffnang

Monday, May 23, 2011

More handbags

Got more new handbags..tapi handbags ahkak takdela yg designer punye..stakat yg carlo rhino ngan sembonia ajer yg ahkak mampu...eventhough bukan designer handbags punye, ahkak tetap nak story mory kat blog ahkak ni, bukan nak menunujuk2 sumenya dibeli murah2 aje..anyway thanks to my sis, coz dia yg rajin pi mengukur bagunan sogo tu..ahkak kalo diikutkan nak gi mengukur jugak, tapi apakan daya, ahkak kan tgh berpantang..hehehe..n of coz la sume ni free aje...hehehe..ni sume di rembat masa Sogo buat sale utk brgan carlo rino n sembonia ari tu, ujung bulan 4.

1 comment:

Achahani said...

rajin adik akak tu ye, kalau sy ler, setahun skli pun mls nk jejak ke sogo tu. ramai yg amat~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails