Adds by nuffnang

Tuesday, April 3, 2012

Downgrade

Aku sudah bertukar, daripada yg ini

















kepada yg ini.Brand tetap sama, Samsung dihatiku.














Ye, aku memang seorang yg tak bercita2 tinggi.org lain sibuk nak upgrade ke Iphone 4s la, Samsung Galaxy Note la, aku sibuk nak downgrade, daripada smartphone(walaupon Galaxy Mini ajer) ada Android bagai, aku suruh somi belikan Samsung Champ aje..hahaha...comelkan?kaler feveret pink,siap ada casing n pen lagi tu...
Rege murah aje, RM190 je, jimat duit laki aku..Galaxy mini dah sistem barter ngan somi.Telepon chokia somi dah rosak, akibat dicemar dek kebanjiran air liur Icha..tak cukup makan gamaknya sampaikan telepon chokia ayahpon dia gigit..hehehe..Takpela, ada telepon canggih2 bukan aku reti guna pon..anak aku lagi advance dari mama dia..yg penting boleh call,sms n mms sudeehhhh...

1 comment:

Azhariah Zuber said...

nanti ada duit leh upgrade balik. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails