Adds by nuffnang

Tuesday, July 8, 2014

Keyword paling bangang

Hoiiiihhhh...sape yg search cam har** jad** kat blog ahkak ni...ha..kan dah termaki...kurang pahala pose ahkak hari ni...weiihhh..hagak2 lah ye, bulan pose ni, lagipon buat penat je search tu, blog ahkak bukan blog po**o.ni blog mak2, cerita masak2 n anak2 je..lagipon anak ahkak tu kecik lagi, sunat pon belum...
grrrrrrrrr....yg kiah propa pon what the hell sgt...pehal pulak aku nak buat koleksi body dia...pffftttt

3 comments:

Sweetie said...

Cam na nak tahu ada orang search guna key word cam tu Su! Soriii.. saya ni buta IT sikit.

Ms.Su said...

sweetie, register nuffnang tak?kalu ada nuffnang boleh check kat situ, kt bhg keyword.tak pon kat blogger on boleh.pegi kat statistic kalau x silap.harap dpt membantu.

shima said...

Amirul tu girlpren pon blom tentu ade..saiko mana gi search mende merepek tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails