Adds by nuffnang

Wednesday, October 15, 2014

What i've been reading recently

Seems sooooo longggggg  I stopped reading, errrrr...can't remember the last book that I read...almaklumla..khusyuk bebenor ngan instagram n grup wasap..
so sempena cuti panjang minggu lepas, moh ler kita rajin2kan diri membaca buku..buku tak ler tebal mana, so lajuje la baca..

Menunggumu Di Pintu Syurga --- sedihhhh woiiii..kalau aku ditempat linda, tak tahulah sama ada boleh jadi sekuat n setabah dia..she is one strong woman..sedih memang sedih, anak yg dikandung, yg dijaga sekian lama, tiba2 hilang dari dunia..so, it reminds me, anak hanyalah pinjaman Allah..bile kita selalu ingat tu, maka kita akan redha if anything happen..Bak kata linda, sayangi anak kita semampu kita, sebab kita tak tahu siapa yg akan pergi dulu, kita atau anak kita...
true enoughh..so, sape yg belum baca, silalah baca rm 15 je..konpem minitik air mata..

Kanta Kesedaran - highly recommend  & padanya ada hikmah..
untuk santapan rohani & motivasi diri..Im a big fin of prof muhaya..aku suke cara motivasi dia, penulisan & ceramah..kanta kesedaran worth reading, bagi sesapa yg nak kesedaran..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails