Adds by nuffnang

Tuesday, December 8, 2015

Look-alike character

Si bongsu the one n only kerinting in the family tu, kadang2 dia tak suka nak ikat rambut. so rambut dah kerinting ko bayangkan cemane dia punya menggerbang tu.haha.tiap kali aku tengok rambut dia x berikat, mesti aku terpikir, eh macam sapa ye..lamaaaaa aku pikirrrr...dalam otak aku bayangkan ada satu character ni, tapi x sure kartun ke apa, yg macam dia, I mean, ngan rambut serabai kerinting mcm tu n mata bulat...seriussss lamaaaa aku piker hahaha...akhirnya semalammm, baru aku teringattt...haahaha...ko tau macam sapeeee???
macam Frodo dalam LOTR tu...mbahahahaha...


ok tu je nak citer.bai..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails