Adds by nuffnang

Friday, February 5, 2016

Mari menonton filim

Macam ada masa terluang je ari ni, so mari kita marathon citer melayu.dah lama tak menonton movie rasanya.yg last ari tu citer the good dinosour je.tehehehe...ni marathon kat you tube aje..
citer pertama aku tgk, citer Girlfriend kontrak.citer sejam lebih, tapi aku abiskan tak sampai setengah jam. ke 15 minit?Sebab, citer boring, jalan citer boleh agak  n hero n heroin tak minat..muahahaha..
Tapi memang boring pon..kalau pegi tengok pawagam ni, mesti lepas abis, konpem nyesal buang duit je..#tolongjangankecamsaya

citer no2, citer Isteri untuk dijual..kamal adli okla berlakon..nora danish as usual cute..n y aku rasa acting dia macam sama je ngan jaman2 dia cting citer puteri dulu? so citer ni pon khatam dalam masa setengah jam..takde la boring sgt...tapi tulah...

citer no3, Love Supermoon..yesss...this one i like, memenuhi citarasa, pelakon yg best..very recomended utk pop corn movie time korang..citer yg ada kelainan, walaupon temanya tetap love story..so u olls, pada yg belum tengok, I must say, this is a must watch movie!n citer ni aku tengok full okey, tanpa fast forward.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails