Adds by nuffnang

Friday, April 1, 2016

Rinduuuuuu

terlalu rinduuuu...terlalluu rinduuuu....
rinduuuu kat kampung halamannnn...huwaaaa dah lama tak balik kampung...rindu nak jalan2 kat bandar panas2 cenggini...hihi..rindu nak shopping kat hock kee seng...yg paling rinduuu nak makanan2 terengganuuu...yg susahnya nak dapat kat sini..kalau adapon tak sedapp..huhuhu
ada org tu, setelah sekian lama tak jejak kaki, tetiba mimpi apa ntah balik kampung...hahaha..eh ada kampung lagi ke?hahaha...pastu sebokkk je dok post picture2 ni saje nak bagi aku jeles lettewww...
huwaaaaa

sate ikan ngan jagung bakar...arghhh...sate ikan ni ada 2 jenis kuah, kuah manis n pedas..kalau campor kedua2..tu memang sedap gilerrr

coconut shake, ikan celup tepung, sotong celup tepung, udang celup tepung...coconut shake tu sedap, memang rasa coconut die..

nasik dagang teganu memang the bestttt

nasik minyak hoiiiii...sepinggan mana cukup...teringat pulok nasik minyak arwah kak pah..huhu nyesal x salin resepi

kueh feveret niiiiiii....only in terengganu..tau kueh apa??nama dia kueh kasidah...

serba mak nika kueh...


huwaaaaa....nak balikkkkkk.....

3 comments:

Azian Elias said...

food kat kampung memang macam2 kan.. akak pun suka kalau balik kampung, pepagi cari sarapan...

Luiggy Mario said...
This comment has been removed by the author.
Luiggy Mario said...

hahahaha...bestttkannnn..makan gambarrr je laaaaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails