Adds by nuffnang

Thursday, April 14, 2016

fb

ya ampunnn..blog ni macam hidup segan mati tak mau je...haha..malas betul nak update blog sekarang ni..malas sebab nak tulis blog kena bukak pc..nak taip kat henpon kecik sgt screen, kang habis typo bersepah2..sekarang aku byk menceceh kat fb je..sian blog terabai..huhu
cakap pasal fb ni, dulu ada satu masa aku tutup sekejap akaun fb..reason tutup sebab rasa bosan ngan fb, asal bukak fb aku tend nak tulis status negatif, nak marah2 ke..huhu and aku rasa fb ni byk sangat citer karut, tempat org show off n macam2 lah..tu pasal malas nak layan fb dah..sampai satu tahap aku  remove sume org dlm friendlist aku...gitu sekali tahap meluat ngan fb...eh, jgn salah paham..bukan meluat ngan kawan dlm fb, cuma meluat ngan fb it self..suasana fb tu..paham?hahaha
so aku lebih senang bercerita kat blog saja..dulu byk masa baca blog, sekarang dah tak berapa nak sempat..huhu
then why decided bukak fb balik?sebab aku kan meniaga online, so some of the owner products tu sendiri request agents wajib ada fb..so terpaksa la hakak bukak fb balik..and dengan tak malunya pi request friends balik ngan kawan2 lama (mostly kawan jaman sekolah) kawan2 opis lama aku malu nak add fiend balik hahahaha..
so gitulah ceritanya why blog tak berupdate (eh ada org kesah ke hahahaha)..byk yg aku share kat fb sekarang..lagipon senang kot share kat fb, status pendek2 je boleh karang kat henpon aje..huhuhu
so mehla kalau sesape yg sudi follow fb ahkak ye
fb:sharifah suhaila(kedai_chantique)
fbpage:KedaiChantique

ok babai..nak tido dululah..kang esok tak terbangun pagi pulak...susah kalau ahkak tak bangun pagi..sebab ahkak lah jam loceng kat dalam rumah ni..huhuhu


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails