Adds by nuffnang

Friday, January 7, 2011

Ada apa dengan 2011?

2011..baru seminggu..tapi why I felt so bored and even bored than before...and I talking about my job..same old same..tambah lagi ni bulan January, so we're buzy with 2010 Performance Management Review..*sigh* Every year nak kena hadap mende ni, nak kena hadap muka boss (blueeekkk!)..tapi keaadaan tetap sama je...Malas nak citer la..
Keje pun makin ari makin bosan, bosan sebab keadaan sama je..hari2 buat keje sama, hadap muka dan perangai boss yg sama, environment keje yg sama, colleague yg sama...*sigh*
I really desperately need a change...*sigh* It almost 5 years now, and things were never change since before *sigh*
I envy my colleagues yg dapat merasa angin perubahan, sekurang2nya dapat juga merasa variasi dalam pekerjaan...nak tunggu turn diri sendiri entah bila la...2 th lagi?5 th, 10 th???
Another thing yg membuatkan saya rasa bosan yg amat sampai nak muntah dengan sikap org yg pada permukaan nampak baik sesangat, tapi dia la kaki bodek/kaki kipas enjin turbo yg hebat..hehehe..kalo bab mengutuk sama hebat, tapi depan boss baik nye pijak semut pon tak mampus..huh....benci sungguh spesis yg macam ini...what a hypocrite..*sigh*..
I've been thinking, if things will still be the same until next year, maybe it's the time, yeah it's time...what are u still waiting for??

P/S:So many *sigh* in my life these days...

1 comment:

Amirrah Zawani said...

sabar je lah..
terpaksa hadapi jugak lah nak wat mcm mana kan.. kalo dah busan sgt, pg lah bercutiii :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails