Adds by nuffnang

Friday, July 15, 2011

My new gadget..





Akhirnya cita-cita nak memiliki netbook tercapai jugak.Toshiba kaler hijau lime ni dah menjadi kepunyaan saya.murah je u olls, RM 999 jew....maka lepas ni bolehla saya bertenet dan berblogging tanpa rasa bersalah pada laptop opis kerana membuat kerja2 personal dan tak perlu lagi mengendeng pc or laptop org lain...


P/S:Malam ni saya tido dengan senyum lebar sampai ke telinga...hehehe.btw, the best thing about this netbook ialah sound speaker dia memang superb!

3 comments:

Yan said...

akak pun tgk tenang2 ni.. either note book or net book..

Azhariah Zuber said...

hijau tuh..cantik

Anonymous said...

bwk mai opis,nk tgk-shimato-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails