Adds by nuffnang

Wednesday, September 14, 2011

Skin Care Product

Sejak2 dah masuk 3-series ni, ahkak mula concern tentang skin care (concern la sgt yek..nak cuci muka 2 kali seharipon malas & culas!)Kalo boleh nak guna yg anti aging,antiwrinkle,anti blackhead bagai...since early this year, saya dah cuba 2 product ni;





Nutox Oxyfusion


Not bad...jimat, pakai dah 3 bulan tapi x abis2 lagi cleanser dia,tapi cam boring pakai so I switch to
Loreal Revitalift


yg ni memang out...pakai sebulan dah abis & macam tak memberi kesan apa2 pon..

sekarang ni masih tercari2 skincare product yg sesuai utk org2 30-an ni, kalo boleh nak yg anti wrinkle,aging ,blackhead & segala anti..(muka saya banyak jeragat..huhuh)


U olls yg sama2 30-an macam saya pakai apa?ada cadangan tak the best skincare product?(jangan la SKII, yg ni mak tak mampus lagi nak guna...)

1 comment:

Nurul Mazni said...

saya bukanlah 30 an.. tapi akak leyh try produk yang saya gune.. coz its worth it.. sangat2.. saya pengguna setia.. :)

http://littlelovealways.blogspot.com/2011/09/review-skincare-products-bio-essence.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails