Adds by nuffnang

Thursday, October 13, 2011

KFC Tomyam





Tengok iklan kat TV kemain lagi, meleleh2 air liur, so yesterday we were having lunch @ KFC Ampang Park, of course le the 3 of us ordered Snack Plate KFC Tom Yam...


Ok, meh sini nak review...one word is TIPU..indah kabar dari rupa..yg real rupenya tak seperti yg digambarkan dekat iklan TV.Dahla ayam tak berapa nak besar, rasa tawar semacam, rase tom yam jauh sekali.huh!


Gambo kejadian takde sebab terlalu lapo, walaopon tak sedap abis jugak la ayam tu!Kuciwa mak, dah ler dgn ramai org, makan bersempit-sempit di meja kecik, ayam plakkk...arghhh..malas nak cite panjang..korang pegi la rasa sendiri..

2 comments:

Yan said...

sejak makan coleslaw dan sakit perut seminggu, akak terus tak makan KFC.

Azhariah Zuber said...

mmg tak bestyg tomyam ni.
patutnya kfc masih kekalkan spicy sbb org ramai minat yg tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails