Adds by nuffnang

Friday, October 7, 2011

Sephora@KLCC

Yeayyy...Sephora dah ada kat KLCC..(org lain dah lama nak yeayy ko baru nak yeayyy)..Mak suke..yg penting dekat ngan opis mak...lepas ni harusla tetiap bulan muka mak menempel kat situ..First time jejak kaki kat situ, jakun hokayyy..sume best2, macam sume nak beli(duit je tak berapa nak best)..rambang mata dibuatnya..Lepas lebih kurang setengah jam kat dalam tu (ni kes pegi waktu lunch hour, kalo bukan lunch hour harusla berejam-jam mak kat dalam tu, belek itu-ini, walaupon belinya takat 2 ketul je..heheh) mak pon amik la mascara ngan lipstik (brand sephora jew pon, but lipstick dia best, as recomended by RedMummy), pi la kat kaunter nak bayo..cashier tu adalah golongan hadek-hadek, tengok kat nametag tulis Hazel..Pas dah bayo n dah dapat resit, mak pon belek2 resit, tergelak mak sorang2, kat resit tu tulis, cashier-Ghazali...wahhh kelasss ko dek, dari Ghazali tukar jadi Hazel.ehehheh...kalo Salleh haruslah jadik Sally kan, Razak jadi Rozy, kalo kassim?cassy, ass??erk..




cute paper bag..

2 comments:

amiey lee said...

ehh opis area klcc juga ke?

suhaila said...

Takler, opis saya kat jalan tun razak, KLCC is the nearest shopping complex la..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails