Adds by nuffnang

Friday, September 28, 2012

Ber-stimboat di office

Yesterday we had our stimboat fiesta at office.Saja suka2 makan2 n jugak bersempena opis mate kiteorg yg akan berpindah unit..It was fun, n lagi best rasenya daripada makan stimboat kat restoran.Tambah lah berapa kali ko nak tambah kan..
Antara watak2 utama n watak2 extra stimboat..
Ketiadaan proper peralatan untuk menyetim, rice cooker pon boleh...
Warga opis, yg diraikan tu ha, baju pink duduk kat tengah, yg belakang baju belang2 tu memang  suke bebenor ngan telo, bergambarpon dgn telo

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails