Adds by nuffnang

Thursday, October 4, 2012

Pindah

Saya sudah berpindah tempat keje.Bukan pindah bangunan, bukan jugak pindah level.Tapi pindah workstation saja dari depan ke belakang ;p.Hehehe, dua ,tiga tapak je dari tempat lama.Ambik alih tempat kawan saya yg transfer ke unit lain.
work station lama.depan sekali dekat dgn pintu.jenuh 2th++ merasa jadi kaunter pertanyaan
work station baru nun jauh dibelakang.I likeeeee.persamaan yg lama dgn yg baru.tetaplah bersepah jugak.pfffttt
kalo boring2 or tensen2 bolehla tgk aliran trafik tu..
kalo boring jugak,mehla kita ambik gambo mcm ni, ada background  klcc lagi.kehkehkeh
kawan saya yg first dok kat tempat belakang ni, kalo x silap 7 th kat unit ni, pastu dpt transfer.kawan yg no 2 pon sama,7 th kat unit ni n sebelum ni dok kat tempat ni, pon dapat transfer.next year saya 7 tahun kat sini, dah dok kat tempat azimat ni hopefully pas ni giliran saya pulek yg nyah dari sini.Aminnnnn.bertabahlah untuk setahun lagi.

3 comments:

Eda Mariati said...

hehehe... i like too :-)

shima said...

huhuhu...jeles2

Ayu said...

hehe insya'allah sue..3 wanita kebal dah dok kt situ..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails