Adds by nuffnang

Thursday, November 22, 2012

Minah peti ais

Sekarang ni tensi tau, asal aku bukak peti ais, kang datang terkedek2 budak kecik ni, time nak tutup dia tak kasi, sebab nak duduk bertenggek kat situ...haihhh..kadang2 tu kemain slow aku bukak peti ais tak nak bagi dia dengar, alih2..dah bertenggek kat situ..tu kalau mood dia baik, dia dok la bertenggek je kat situ, kalau mood rajin mengemas dia datang, abis barang2 dalam peti ais tu dipunggahnya..ari tu,rilek je dia punggah telur2 kat peti ais tu susun kat lantai...sakit jantung aku tengok, nasiblah tak pecah telur2 tu...

*sila abaikan pemandangan yg x indah dalam peti ais tu*



2 comments:

Kniedaz said...

Sama la anak dara saya berdua tu...jenuh auta dia macam2 supaya dia bagi kita tutup pintu peti ais huhu

Azhariah Zuber said...

pemandangan yg sama di peti ais sy. sampai anak dara bising "mak tlg kemas peti sejuk". hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails