Adds by nuffnang

Wednesday, December 31, 2014

31.12.2014

Tinggal tak sampai 24 jam lagi kita nak melangkah ke tahun 2015....hoiiihhh...pantas sungguh masa berlalu..aku rasa macam baru je lagi masuk tahun 2014..now tup tup dah di hari terakhir tahun 2014...
So, how was 2014 treated you?good, average or excellent? What have you achieved in 2014.Have your wishlist completed 100%?
To me, biasa2 je, nothing yg extraordinary pon...cuma ada sedikit berita sedih lah utk kami sekeluarga, pasal anak sedara ku yg sakit tu.Tapi Alhamdullillah, he is getting better.In sha Allah.
Wishlist, adalah beberapa yg dah accomplished..yg mana tak dapat lagi tu, in sha allah kita usahakan utk tahun 2015 pulak.
Azam tahun baru, nak lebih berjaya dalam hidup..Tak kisah lah berjaya dalam pekerjaan (makan gaji) yg baru or berjaya dgn bekerja sendiri.
Azam tahun baru yg sentiasa masuk list carry-forward iaitu nak kuruskan badan...hahahaha...nampak sangat tak achieve sebab tetiap tahun je itulah azam yg wajib ada..hahaaha..

Just to share this quote,

"Making a big life change is pretty scarry.But, know what's even scarier? Regret."

Betul ke idokkk??kadang2 kita takut nak buat sesuatu perubahan dalam hidup kita or nak decide anything which will impact to our life kan...kite rasa takut n ragu2...tapi you got to do it anyway, sebab untuk kemudian hari you don't want to look back n regret..mana tahu, keputusan yg ko buat hari ni adalah permulaan utk segalanya...If you fear you might loose everything, just remember, Allah kan ada..

Ok lah.To everyone, happy new year.Semoga tahun baru 2015 ni pengisiannya yg baik2 sahaja.
In sha Allah

P/S:Aku masih lagi gigih bekerja hari ni..

1 comment:

Syahmi Zaludin said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails