Adds by nuffnang

Thursday, February 12, 2015

PIBG


Ank baru first year sekolah.haruslah semua bendapon kau nak eksaited.sampaikan pibg pin rajin kau nak pegi.hahaha...well,kita tgk tahun2 seterusnya cemane...rajin lg ke idookkk??? Eh,mcm dah kertu sgt la pulok beli dah kena pegi pibg sekolah anak ni ha..haha..anyway cam biasa borang kehadiran aku yg sign tp bab2 menghadirkan diei tu kita serah pada bapaknya saje yeee...time pegi tu lakiku cakap dia je parent melayu yg lain sume parent chine.hahaha...hambekkkk nganga la sepjg meeting tu..mujurla ada yg sudi translate...kalau tak sia2 je pegi tapi tak paham bijik butir..hahaha...eh korang pon geng2 pibg jugak ke...penting ke x sebenarnya to involve ngan pibg ni ye?

1 comment:

tiga lalat said...

Salam. Hee samalah saya dulu dulu ternganga bila datang mesyuarat pibg sjkc begitu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails