Adds by nuffnang

Friday, November 13, 2015

demam part2

ok sambung.hari ahad 1/11 dah takde demam.cuma kepala sakit berdenyut yg amat n badan masih sengal2.aku still telan ubat secara overdose.hahaha.tapi sampai the next day kepala still sakit x hilang2 jugak.annoyying ok,so aku seret kaki jugak pegi klinik.check bp, rendah.tapi aku x heran sgt sbb dah biasa bp rendah.so doktor ada bg ubat ni.ubat sakit kepala.tapi kaler merah.first time mkn ubat kaler merah cam biji saga ni.ajaibnya seketul je aku telan hilang terus sakit kepala.but still mulut aku rasa pahit.mkn apa saja rasa x sedap.tapi mkn tetap mkn.hahaha.yg aku perasan aku kurang minum air masak.klau minum sikit je,x lalu.rasa loya n nak muntah.kehidupan diteruskan mcm biasa.gi ambik antar anak sekolah.gi shopping groceries.gi cod brg customer.running errands sana sini.so aku anggap kisah demam aku dah tamat.oh bila aku up status demam kat fb, one of my friend ckp demam urat je kot.so thats why bila demam dah kebah ahad tu aku anggap tu demam urat je.hari khamis 5/11.pg tu aku perasan badan aku naik ruam merah gatal2..aku igt aku salah makan.so aku rilek2 je dulu.sampai la jumaat 6/11. eh makin menjadi plak ruam gatal2 ni..asek tergaruk2 x boleh jadi ni...jenuh gak pikir apa yg aku mkn sampai allergic satu badan..so tghri tu sekali lagi seret kaki gi klinik.cek bp cam biasa la rendah. so doc suggest buat blood test just to make sure.aku pon terpaksa rela je setuju. haha actually kak jah takut jarum..hahaha

bersambung ye.x larat nak tulis hahaha

IKLAN SEBENTAR. caliph sunnah supplement yg promo 3 botol rm150 dah ABIS ye.now still ada promo.sebotol rm 75. harga asal rm80 ye. beli 2 botol rm 130. cepat2 beli ye.sbb tak tau sampai bile hq nak buat promo ni.saya masa harga tgh murah ni better grab.satu lagi pesanan penaja, hati2 ngan fake produk caliph.camne nak tau ori ke x.beli ngan agen yg sag.agen sah akan jual ikut harga selaras hq.yg jual harga terlampau murah tu dikhuatiri produk x ori ye puan2. nanti kalau dah terbeli produk x ori takut x dapat pulak khasiat nya..haaaaa masa tu jgn ckp hakak x payonggggg....eheehe...dah meh wasap akak lelaju nak order ye.nak tgk testimoni gi kat instagram akak kedai_chantique.

daaaaa.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails