Adds by nuffnang

Monday, January 18, 2016

Helllooooooooo

ponn..ponnnn...Assalamualaikum

lama sungguh tak bersiaran diblog sendiri ye..ari tu dah buka blog siap, kabel phone dah cucuk kat pc, nak transfer gambar, banyak nak cerita kat blog ni, sekali aku bgn nak ambik barang jap tak sampai 5 saat, anak aku mai kat pc, tangan dia tersentuh hanphone aku , lalu hanphone tu jatuh, DANGGGGG!!!sekelip mata jahanam screen dia, tak boleh nak touch dah..harap2 screen je yg jahanam, phone boleh guna lagi..terus terbantut mood aku nak update blog..

Now, kakak abang dah pegi sekolah, tinggal yg kecik je..somi cuti kena paksa, sebab kaki aku tersalah urat, urat keting tau?hah, sakit yg amat..jalan pon terhincut, so apapon tak boleh...harap2 cepatlah sembuh kaki ni..

Banyak benda nak cerita sebenarnya, tapi tu lah tak syok sungguh kalau x bergambar..semua gambar kt phone tu..nak pegi baiki ntah tak tau bila..pembuka utk tahun 2016, ada dua kursus bisness yg aku attend, nanti aku share ye..

Oh item jualan dalam kedai_chantique pon dah bertambah.Latest ada vit c n Ory jelly.Kedua produk ni bagus, n aku sendiri cuba ye..memang berkesan..nak tahu banyak pegi jenguk kat Instagram Kedai_chantique

Nanti2 aku citer kat blog ye...

BABAI nak gi urut kaki jap..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails