Adds by nuffnang

Friday, January 29, 2016

Pure Vitamin c Powder

I currently sedang consume vit c powder ni, n sgt puas hati with the results.

Ok firstly, meh nak citer sikit pasal vit c powder keluaran Allure Beauty ni. Ianya dalam bentuk serbuk dan ianya adalah pure vitamin c extract dari Orange, Lemon and Kiwi. Pure disini means tidak dicampur dgn bahan lain dan juga tiada gula tambahan. Antara kelebihan produk ini, selain untuk consume, ianya boleh buat skrub muka n masker muka, nak mandi or buat air rendaman kaki pon boleh.

Satu botol tahan untuk 2 bulan, harga RM60.

Ok, now nak bgth my experience consume Vit C powder ni.

1) Kulit muka makin cerah, means muka aku dah tak kusam seperti sebelum ni.
2) Kulit makin lembut, tangan dah tak kasar n tapak kaki dah lembut. So x payah susah payah nak telan collagen lagi.
3) Hari2 lancar pembuangan...hehehe..ni memang masalah aku sejak azali, tapi after consume vit c ni, tak de lagi masalah ni, LANCARRR BOHHH...muahahaha
4) Rambut kurang gugur, lepas beranak pinak ni, rambut aku sgt2 mudah gugur, but now dah kurang..kalau tak kat lantai bersepah ngan rambut gugur aku je...
5) bagi tenaga siang hari n tak mudah mengantuk...sebab aku ni kan bibik/paksupir/mak kan so energy kena ada n tak leh nak ngantuk sebab banyak kerja nak hadap siang hari..
6) Resdung, gatal hidung/mata/muka n bersin di waktu pagi ALMOST GONE. ni pon masalah sejak azali jugak, but now dah kurang sgt.Alhamdulillah

Antara sebab kenapa kita perlu vit c, ni aku list a few je lah ye, lain2 u olls boleh google sendiri je..haippp jgn2 malas2 okeh, intenet dihujung jari saja..

1. Membina daya ketahanan badan
2. Anti Oksida
3. Membantu menghasilkan collagen semulajadi untuk kulit
4. Agen penyembuh luka
5. Melindungi kulit dari sinaran UV
6. Mengurangkan keguguran rambut/menggalakan pertumbuhan rambut








To purchase/more info whatsapp :0192658380
More info/testimoni:
instagram:kedai_chantique
fb page:KedaiChantique


THANKS FOR READING THIS!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails