Adds by nuffnang

Monday, February 14, 2011

Hantu Kak Limah Balik Rumah...


Korang sumer dah tengok ke movie ni?saya baru je dapat tengok last friday..not bad la..much better than Zombie Kampung Pisang...tapi takdela sepanjang movie tu nak tergelak je kan..ada part2 nya yg membuatkan saya tergelak & memang kelakar..nak tau apa part yg anak saya paling suka..sampai kitaorg kena rewind part ni ada dekat 20x...hehehe..part yg usop terkentut panjang tu, sewaktu diaorg semua pegi menyiasat kat rumah Kak Limah...lawak betul tengok cara diaorg berlari..memang kartunlah..hahaha

2 comments:

Wan Hafisah Collection's said...

Tak pernah tgk. Tp tahu kelakar. Dgr tajuk pun dah kelakar. Heheh.

sejak2 kawin ni,takpnh tgk movie. Lg lah kalu panggung wayang? Tak jejak dah sejak2 kwin. Dulu ms nk mengayat sy, movie apa je belasah jela bw sy msk panggung.

Beli cd jela kak. Hhehehhe.

suhaila said...

yelah sama ngan kite..tak penah gi tengok moviepon lepas kawin..try jugak bawak anak pi tgk movie ari tu, tapi dia melalak dlm panggung..ni pon ada member bagi link download citer ni..save sikit duit hehehe..dapat nonton free..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails