Adds by nuffnang

Wednesday, February 9, 2011

Which one is your favorite?

Selain dari KFC & Mcdonald, another fast food yg saya suka makan dari dulu sampai sekarang ialah Pizza ler...dah bertahun2 hidup sampai umor 29th asekla makan pizza hut je..adala sekali tahun lepas aku dibelanja oleh kawan makan kat Dominos's Pizza..first time pekena terus jatuh chenta...sedap sgt and tak muak cam pizza hut tu...so start dari ari tu, Domino dah jadi pizza kegemaran no satu saya...
Semalam ada org bagi flier Canadia Pizza kat opis kitaorg..So today we decided to try out Canadian Pizza nih...order and makan kat opis je..hhhmmmm...takdela sedap sangat, Pizza Hut lagi sedap...so, still Domaino Pizza remain my favorite..korang suka makan pizza apa yer?

Tangy chicken..biasa je..pizza hut is better..
Colonel beef pepporoni..pon biasa jugak..but cheese topping dia sedappp..
Cheesy breadstick (yg atas) sgt sedap!

Buffalo Chicken wing (on the right) pon sedappp!

P/S:Gonna try Yellow Cab plak..my opismate cakap sedap..suka tengok vespa dia..

3 comments:

Yan said...

Domino's adalah pizza pilihan akak sekeluarga dari dulu dan selamanya. Makan di Pizza Hut jarangggg sekali.. Amat2..

Kniedaz said...

Suka domino's jugak! Yum yum ^_^

Wan Hafisah Collection's said...

akak buat sy kecur tgk ayam tuh..hehehhe...
sy suka PIZZA HUT je..Domino kurang suka..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails