Adds by nuffnang

Saturday, February 19, 2011

Spy Baba..


Saya rasa blog saya telah di'spy'..atau maksud lain ada org yg menjadi spy saya through my blog..saya rasala..eh tak, saya yakin, emmm...my instinct said so...jadi, kepada cik spy, saya rasa tak perlulah anda susah2 jadi spy...tak perlu nak amik tahu hal saya dan keluarga saya sebab saya tak jaga tepi kain cik spy pun...tak perlu susah2 pi report apa jua yg saya tulis dalam blog ni kepada pihak yg berkenaan...tak perlu nak bercerita ataupun tercerita pasal saya dan keluarga saya pada pihak yg berkenaan okeh!Awas ya cik spy, kalo pihak berkenaan ada mengkomplen pada saya, akan saya cari cik spy hingga ke lubang cacing..untuk pengetahuan cik spy, apa saja yg saya tulis disini adalah kisah saya & keluarga, jadi tidak perlu lah cik spy nak amik kesah ye..cik spy amik kesah hal keluarga cik spy dulu ye, sebelum nak amik kesah hal org lain...

Saya rasa oleh kerana ini blog saya maka suka hati saya nak tulis apa pon, cik spy kalo nak baca baca ajelah, jgn lah jadik tukang penyampai a.k.a kaki penyibuk pulak!oklah cik spy, cermin2 kan lah diri cik spy tu dulu, cantik ke tidak?muahhhahhaa....


P/S:Terima kasih lah pada org2 yg suka menyibuk hal saya sekeluarga tak kira di fb @ di blog...errr, saya rasa cartoon diatas tak kena lah dgn cik spy, sbb cartoon tu jauh lebih cantik dr cik spy, saya tahu cik spy ni hudoh je...ehehehe

2 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

dah xder kejelah tue..hmmm

Wan Hafisah Collection's said...

Rasa nak gelak terguling2 baca entry ni. siot nya cik spy tu. last skli ayat cantik ke tidak tu buat sy kepit gelak sy rapat2. takut terburai gelak di ofis yg penuh serius nih. hahah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails