Adds by nuffnang

Thursday, November 17, 2011

Benci tapi sedap..

Ada 2 benda, actually 2 jenis makanan yg buat saya addicted & can't stop once eat..


Rempeyek kacang + bilis


Supplier dia Cleaner kat opis ni..RM 15 sebalang beso ni...isi dia memang mampat..sekali makan, amek lagi 2, 3 kali..pastu ko memang dah tak bole stop dah..memang addicted la makan ni, nak2 kalo sambil tgk tv ..laju je..kalo dah stop tu,maknanya dah abis satu balang tu..beli ari tu,dalam masa satu hari kitaorg kerjakan..benci tawwwww....terancam diet yg tak seberapa tu..


Petai jeruk


Dolu2 tak suke petai..lepas kawin, somi adalah pemakan petai,terpengaruh jugak..yg jeruk @ rebus memang den makan,yg mentah je tak gemor..petai jeruk ni dah lama nak makan, 2,3 jugak la balik kat kg somi request kat MIL tp tak dapat2..bebaru ni je dapat..amekk kauu..setabung beso MIL kasi..makan la sampai lebam..benci tawwww..bile makan nasi berulam dgn petai jeruk membuatkan saya tend to tambah nasik...haihhhh..terancam lagi diet ku yg tak seberapa itu selagi tak abis petai jeruk ni..busuk2 tapi sedap bak kata Mamalyna kan?kan??

2 comments:

::Mamalyna:: said...

sedappp ooo..... nasik panas2...letak kuah jeruk tue sikit then makan petai tue... pehtu tergigit petai bunyi keletup dalam mulut.. perghhh...syorrrgaaaaaa!!!!

**time kencing pun syorrrgaaa bau dieeeerrrr....hehhee

Azhariah Zuber said...

tak berapa dgn petai sbb tak biasa makan. sedap ek jeruk petai. first time tahu ada jeruk petai. hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails