Adds by nuffnang

Thursday, November 10, 2011

It does matter...

It just a trivial thing..but it does matter to me...Pantang sungguh melihat org taruk nama aku kat apa2 form @ apa2 sahaja yg 'official' just put my name sahaja...I mean without nama bapak saya....kerana bagi saya ianya penting..kalo letak nama sahaja, nampak macam tergantung...tgk org putih, diaorg sentiasa carry family name diaorng & proud of it...kannnn?Got what I mean??Aku nak bebel pon serba salah, nanti kang diaorg cakap gile cerewet minah ni...tapi tu lah, sakit ati rasanya bile tgk nama yg tak berbapak ni sampai stress aku(ok,itu tipu je)...kalo alasan tak cukup space, aku tak bole accept coz nama aku bole di short formkan...

Satu lagi yg buat aku hangin satu badan kalo ada org salah eja nama...arrgggghhhh...padahal dah terpampang nama penuh aku kat email add...boleh salah eja lagi...lempang kang....


See????

Mesti korang cakap gile cerewet pompuan nih,kan,kan??Tapi tulah, it does matter to me!

3 comments:

Makbed said...

haha..sama je cam saya. nama sikit je HALIZA. Nama bapak, JALIL. So, kalau nak panggil, harus kena nama bapak ada skali. Kalau tak,rasa tak lengkap je gitu.

Tu pun, ada gak orang salah eja. Haliza jadi Halia, Halina, Heliza... opss!

::Mamalyna:: said...

kat ofis ai ada 2 nama norizan... norizan lagi sorang tu lelaki... suka benor antar email pasal it kat ai coz norizan tue bidang it... main klik jer, tak tengok kat list email tue... kat list tue dah terang2 tau sektor ape..ape...

Anonymous said...

nama pak sy Hisham...tp jadik Hashim..huh...mmg marah kalo salah tau-shimato-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails