Adds by nuffnang

Wednesday, November 30, 2011

My firsttime Froyo

Actually dah lama nak makan Froyo nih, since I was pregnant with Icha lagi..tapi dolu2 aku ingatkan outlet dia cuma ada kat One Utama je..jauh tu nak pegi sana pon jarang2 sekali..Tapi baru ni je terpikir nak check kat website dia..ropa2nya ada je yg dekat2 rumah, dekat The Mines & Sri Petaling.We went to Sri Petaling Tutti Frutti's outlet.kecik aje kedainya and limited flavors.

So for the first timer ni aku try choc & mix berries Froyo...yg mix berries tu sedap rasa cam makan yogurtla, yg choc macam eskrem je, tapi choc nye pahit sikit...sedap wooohhhhh, next month pegi lagi..harusla pegi next month, kalo makan nih tetiap minggu harus bankrupt mak!rege dia kemain mahal..

2 comments:

Yan said...

akak pun tak pernah masuk punn..

Anonymous said...

ingatkan android froyo td - shima-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails