Adds by nuffnang

Friday, November 11, 2011

Caught in action...

BTW, today is 11.11.11...mesti tulis sebab tarikh ni akan muncul sekali jek seumur hidup...
Ni nak citer pasal anak dara saya,skrg dah 6month++..sangat lasak,lagi lasak dari si abang..latest skill baru belajar merangkak n duduk...

rekod setakat ari ni;

jatuh buai:2 kali

jatuh katil:4 kali

Alhamdullillah, takde kecederaan serius.Yg kelakar masa dia jatuh buai tu, dia just jerit ,ahhhhhh...ha lebih kurang camtulah, tapi tak nangis..jatuh katil pon nangis dlm 30 sec, airmatapon tak sempat kuar..gosok2 kepala terus diam...kata org2 tua..budak kecik, kalo jatuh Malaikat sambut..it may be true..

Actually yg jatuh buai tu, dia sebenarnya bukan jatuh, tapi dia turun dari buai...haihhhhh...yg katil tu memang terjatuhlah kan, dia golek2 n tendang semua bantal2 besar yg mama buat benteng keliling katil...pastu...gedebushhhh..dah tergolek kat bawah...haihhhhh...


mula-mula ulur kaki sikit2 camni...pastu


dah separuh badan kuar...bajet dah bole berdiri ke...


P/S:Lepas amik gambo, terus buat aksi supermak, tangkap arissa laju2..

2 comments:

Yan said...

YA ALLAHHH... dah 6 kali jatuh??? hati2 ye.. esp kepala..

::Mamalyna:: said...

lyna penah jatuh katil... anak nangis baru maknyer sedar... maknyer tido mati, ehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails