Adds by nuffnang

Friday, December 23, 2011

Another new gadget

^_______________^
Sebelum citer apa2 meh kita senyum lebar dulu..
hoyeahhh..saya dah melaburkan duit utk membeli Ipad,  eh salah..Samsung Tab7Plus ajeee...iyolaa,mak tak mampu nak beli Ipad ke, IPhone4s ke..ini jela yg mampu, nipon dikira pelaburan yg berisiko jugak..sebab belum tentu lagi nasib cemana next year..kang tak pasal2 kena jual balik tab nih..mintak2 dijauhkan lah ye..
apa2pon org yg paling gumbira sudah tentula si anaknya..belum apa2 dia dah rasmi dulu...


















ce citer sikit apa ke bestnya Samsung Tab 7 Plus ni..


















Masa nak beli tu ragu2 jugak..niat asal nak beli Tab 8.9, besar sikit screen dia..tapi bila pikir2, n my friend pon suggest yg ni,so terbeli lah yg ni..Tab 7 plus lagi updated than Tab 8.9 (boleh google sendiri specification dia,mls nak mention kat sini).Tab 7 Plus boleh buat call jugak, compared to Tab 10.1 & 8.9.So Tab ni bole la digunakan utk call kalo emergency, somemore, ianya kecik & slim senang sikit nak usung sana sini.Just nice utk browse internet & main game.


1 comment:

::Mamalyna:: said...

wahhhh syoknyer... kita pun ada beli samsung... tp ayahlyna punyer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails