Adds by nuffnang

Friday, December 2, 2011

Kecurian

Ni kes kecurian kali ke3 which happened to my husband.Untuk pengetahuan, kat kawasan kitaorg ni sgt ramai warga asing..sampai naik serammm dibuatnya..confius jap,ni mesia ke africa..:p
First time, kasut keje dia hilang..frust jugak sebab kasut tu rege kat RM300 pakai tak sampai setahun(lebih kurang 6 bulan jewww)..bangun pagi tengok kasut dah lesap..silap sendiri jugak, rak kasut tercongok kat depan kemain lagi beso nape malas beno nak simpan kat dalam..
Second, Glove (yg diguna masa bawak motor) walaupon tak mahal sgt tapi sayang la jugak..nipon silap sendiri, sapa suh pi tinggal kat motor
Yg ketiga, kes semalam..semalam kan hujan selebat-lebatnya, so balik merempit nih haruslah pakai baju hujan,kalo tak basah kuyup..so balik, sidai kat ampaian luar rumah bajet takde orang nak amek..tup..tup..pagi ni tengok dah lesap..baju hujan brand GIVI mahal la jugakkan, sayang wooo...
Tapi tulah dah kena curik, redha jelah..Tapi musyikil sapela si Maling ni, samada mamat2 africa ni or pak guard bangla/nepal/myanmarr semua ada..sebab guard selalu naik konon2 buat rondaan malam2..
Tak taulah kenapa, mak musyikil jugak apsal barang somi mak ni asek kena curik/hilang je dari dulu lagi..henponla,kalo kasut tu dah banyak kali kena curik..dah takdir dia macam tu agaknya ataupon kat dahi dia ada cop curilah barang saya..ker dia nampak macam org kaya sgt2 n layak dicuri ...muahhahahhahah...^____^

2 comments:

hdn952 said...

Info yang bagus..

Azhariah Zuber said...

anggap le bayar zakat. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails