Adds by nuffnang

Friday, February 8, 2013

Shopping kasut murah-murah

Cheapskate macam aku ni shopping pon tempat murah macam ni je..Tak penah ku tahu walaupon dah 3 tahun duduk kat sini,rupa2nya rumah aku dekat ngan Gudang Larrie..ari tu terserempak ngan banner jualan gudang Larrie ni, maka terajin pulak nak explore pegi cari..dah jumpe tu macam nak lompat bintang je, punyelah suke..sape tak suke,kasut gile murah semurah spuloh ringget sajo..ada macam2 brand, Larrie,NYC,Alain Delon,Camel n a few more..tapi tulah, duit je tak berapa nak hado..Dalam kesesakan maknosia yg teruja nak beli kasut (mostly chinese sebab kan dah dekat CNY,haruslah shopping kasut raya), ni je lah yg mampu aku sambar..adik aku kijam, dia bagi masa 30 minit jer nak shopping...mana sempat hoihhhhh, kurangnya kena 3 jam okay, tu standard kak jemah..
Total damage:RM100
kasut budak2 ni sume harga bawah RM15
nun dibelakang kasut lelaki..brand camel, murah2 paling murah RM50 pon hado..eh, glemer amoi ni 2  gambo dia masuk blog aku,hahaha
My SIL siap repeat 2,3 kali..hahaha...aku x mampu nak repeat banyak2 kali, mengenangkan duit yg tak seberapa..Tapi aku pegi jugak untuk kali yg kedua, tak sempat nak shopping sebab dah nak tutup masa tu, nasib baikkk..selamat duit den..tu pon pegi sebab nak tuko kasut Icha n somi den...grrrrrr...geram tahu, susah benor nak beli kasut diaorg anak beranak ni, kaki bersaiz extra..

3 comments:

Ibu Lala said...

wahh shopping sakan ek...

Mom's Gallery said...

Assalammualaikum, blog saya ade menjual pakaian kanak-kanak yang berumur 1 bulan - 7 tahun.....

Harga yang berpatutan.. kain cotton yang lembut, selesa dan berkualiti tinggi....

Follow me back : http://sanizazakaria.blogspot.com/

Gulz White said...

area mnr ni kak..mcm sronok plak tgok tmpt mcm tu...hee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails