Adds by nuffnang

Thursday, September 19, 2013

Konsert Tadika

Ni first konsert abang..abang kena buat tarian yg berunsurkan chinese cultural..tajuk tarian ialah handkerchief dance, tapi aku tak nampak pon unsur2 handkerchief dalam tarian tersebut, malah handkerchief pon tak digunakan sebagai props..tak taulah kat mana sangkut pautnya tarian dengan nama tarian tu..
Ni lagi satu, baju tak berunsurkan chinese culturalpon..macam baju paria adalah..ngan labuci bagai..
Malu abang tak nak bergambo sebab muke kena mekap ala opera cina..hihihi
video
 Maafkan mama ye abang, mama tak jumpe nak cari button zoom kat ipong ni, ke memang takde?nak guna telepon samsung (which is better ambik dari jauh pon tapi gambo takdelah kecik bebenor), takde bateri le pulok...

Ngan kawan2 satu kelas..
Ni je gambo yg terdaya nak snap.Yg penting abang enjoyed his first stage performance.Bimbang je aku takut dia tersasar bile tgk mama or terkencing ke..Ada budak tu tgh2 syok buat persembahan tetiba boleh plak menangis tengok mama dia kat bawah..nasib abang tak macam tu..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails