Adds by nuffnang

Friday, June 13, 2014

Pagi ini

Macam bese hantar the kids to taska pastu borak2 jap ngan owner taska tu, babai the kids, naik motor, off we go.Pastu, somi berenti kat stesen minyak, isi minyak motor.aku turun motor jap..masa turun tu, aku perasan eh macam ada something kat atas belakang aku.Tapi otak cam refused nak pikir, pastu naik motor balik betul kan helmet baru perasan pas nampak cam tali kat bahu..eh, pebende ni...pastu....arrghhhhhhhh....menjerit kak ton kuat2 atas moto cam org gile sambil geleng2 kepala...somi tanya kenape...u ollssss, rupanya kak ton terangkut sekali beg diapers anak kak ton...camne boleh tak perasan .yg lagi best kitaorg dah halfway...hoooihhh..tak pasal2 kena patah balik, kena hantar jugak beg tu, nanti kang anak kak ton takde diaper baju nak pakai..botol susu sume kat dalam tu...
haissshhh...ni bukan la first time jadik, tapi ni la yg paling kronik...yg best tu, dua2 lemauuuu, somi padahal bukan tak nampak aku dok galas beg tu..so dia tak boleh nak marah sebab salah dia jugak...hahaha
LOL!

1 comment:

N.Aima K said...

ok itu sangat kritikal huwaaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails