Adds by nuffnang

Friday, July 10, 2015

Koleksi Pakaian Formal Mango

                                                                         

Hey-hey ladies...I know, semua sibuk nak beli baju raya kan...tapi ni nak bagitahu info best, especially to those yg kerja office, yg selalu tercari2 office attire, of course lah kita nakkan office attire yg berjenama,ada gaya dan jugak mampu milik kan??so here you go, koleksi pakaian dari Mango, Have you ever heard of MANGO?

Pertama sekali, jom kita kenali dengan lebih dekat mengenai latar belakang jenama Mango. Jenama antarabangsa yang telah lama bertapak di Malaysia ini beribu pejabat di Barcelona (Sepanyol) dan diasaskan oleh Isak Andic dan Nahman Andic yang merupakan pasangan adik beradik. Dengan kejayaan yang diraih sempena penjualan pakaian wanita Mango, mereka kemudian melancarkan koleksi pakaian lelaki dibawah jenama H.E by Mango pada tahun 2008. Tidak dinafikan, koleksi pakaian Mango disambut baik oleh penggemar fesyen di Malaysia dan kini jenama ini mempunyai cawangan di hampir kesemua pusat membeli-belah yang utama di Malaysia.

Apa yang menyebabkan koleksi pakaian Mango digemari ramai?I'm one of those penggemar pakaian dari Mango ni tau! Like I said earlier, berjenama, ada gaya dan jugak mampu milik. Tapi yg paling penting sekali, PALING PENTING ye,  kualiti fabrik yang digunakan bagi setiap koleksi pakaian adalah berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Mango menggunakan fabrik yang berkualiti tinggi dan bersesuaian dengan iklim di Asia. Selain mengekalkan rekaan yang sofistikated dan ‘clean’, Mango juga merupakan pilihan utama untuk anda mencari koleksi pakaian formal dengan harga mampu milik. Nah, pakej lengkap bukan?Murah, ada style, ada gaya dan bermutu tinggi.

To those yg bertudung macam saya ni tak perlu risau okay, koleksi pakaian Mango juga sesuai dipakai oleh wanita yang bertudung. Ada koleksi blouse, kemeja, blazer, skirts, slack pants dan banyak lagi dengan rekaan yang cukup simple yet elegant.Yg paling saya suka gayakan adalah dari koleksi blouse Mango yang berpotongan loose dan saya padankan dengan slack pants untuk ke pejabat atau bersama jeans untuk aktiviti kasual. How about that?Menarik bukan?

Dulu kena curik2 masa antara kerja dan family time nak ke shopping mall utk dapatkan koleksi pakaian Mango ni.Paham2 ajelah, ngan anak2, mane boleh nak bertenang2 nak pilih pakaian ni semua.I'm sure all women pon kalau pilih pakaian pon kena ambik masa jugak kan?hiksss...now, tak perlu susah2 ke mall, it just one click away..Log on to Zalora.com.my Now, I pon nak pilih blouse n pants Mango ni dengan penuh ketenangan..hehe

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails