Adds by nuffnang

Tuesday, July 7, 2015

What I miss the most

Being job-less by choice for more than 6 months now, I realized there is only one thing for sure that I realllyyyyyy miss .........

TO WRITE SOMETHING IN FULLY ENGLISH....hahahaha

ye benar...aku rindu nak menulis email in english..since all communication dulu must be in english...nak kata pandai bebenor tulis english tu tidokkkk leeeee....tapi aku anggap ianya sebagai proses pembelajaran..lagipon nak hantar emel tetiap hari tu bukanlah benda yg sama aku tulis, lain recipient, lain isi kandungan, lain permasalahan...dah terbiasa menulis in english, sampaikan tulis note kat message book anakpon in english...Poyo sungguh hahaha..
Dulu kalau nak hantar emel yg panjang2 sikit or bila ada new issue, selalu buat karangan dulu, pastu suruh colleague check betul ke tak ayat...bahahaha...yg paling win, siap peram dulu sejam dua before hantar...muahahahaha...so, bila ada kerja bebaru ni yg memerlukan reply in english, memula tu agak kekok, macam tak tahu nak start macam mana...maklomla, dah 6 bulan tak buat kerja2 send-reply offical email nih...
hmmmm....rindu semua tu...

2 comments:

Kniedaz said...

skang ni jadi house wife la ye? seronok jugak sekali sekala menulis dalam bahasa inggeris...ehehehe

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails