Adds by nuffnang

Friday, July 31, 2015

thumb sucking

Anak bongsu aku ada habit thumb sucking ni.ntah cemane melekat ngan dia.Abang n kakak takde pulak hisap jari ni. Mula2 aku macam, it's okay...she's still a baby, cute what??hahaha
Apak dia selalu jugak membebel, selalu jugak marah dia bila dia masukkan jari ke mulut...Being a typical bongsu, manja n cepat sentap...marah sikit pon dah meraung..Tapi omaknya selalu plak back up, takpe dia kecik lagi, nanti dia besar dia malu sendiri..So I thought it was just for temporary ....until I saw these status at Marion Counter's instagram.
REALLY???memang sampai besar ke??I thought utk sementara and she it will slowly stop when she grow up...oh no, kalau macam ni kena usaha stopkan awal2 la..takkan dah beso panjang pon dok isap jari jugak..ishhh buruk bebenorrrr..any petua??

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails