Adds by nuffnang

Thursday, July 9, 2015

rumah kena pecah masuk

2,3 ari lepas rumah aku kena pecah masuk.tp bukan oleh maknosia tetapi oleh beberapa ekor monyet.lols..ni percubaan ke2 n berjaya.percubaan pertama x berjaya takat bergayut kat tingkap je.tuan rumah berjaya halau ngan rotan.lols...kali ni berjaya sbb time tu kiteorg x de kat rumah.tingkap plak lupe nk tutup.selamatlah.blk je rumah tgk roti n kacang bertaburan..sah lah ni keje monyet2 durjana tu.huh.pelik tol aku,aku syak monyet ni spesis vampire sbb sampai ke tingkat 20 diaorg naik tau...gigih nau..fyi,blkg rumah aku ni hutan..so sekali diaorg ni berkumpul tu dia...mcm dlm citer planet of the ape tu hah...kite plak yg jadi takut..sesape yg teringin nk tengok freeshow monyets ni mai le datang kat rumah aku ni hah..hehehe

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails