Adds by nuffnang

Friday, October 23, 2015

lagi cerita adik

since this is her birthday week,kasi can lah kiter citer pasal dia jer.adik dah boleh cakap dah,but still with pelat some of the words x paham pon dia ckp apa.adik perangai byk beza ngan kakak.kakak terlebih girlish adik pulak boyish.terpaling favorite ialah bola.sgt minat bola sepak. ari2 main bola sepak dalam rumah.kalau terbukak tv tgh ada game bola nasiblah kau.memang x leh tukar canel lain dah.kasut pulak x berapa nak pakai kasut gegerl ni.pastu kalau masuk kedai toys, dua mesti pilih menan budak laki punye.robot,kereta,otoman.hahaha..apak dia dah mula risau..aku ok je..takpe lah kasi dia lasak sikit.yg sorang tu asek berangan pwincess je. tpi aku baru teringt baru ni, masa mengandung adik dulu, how i wish she was a baby boy.walau dah scan dah nmpk terang2 baby girl sampai la ke saat nak bersalin tu aku masih hrap yg keluar tu boy.hihi tu la pasal kot adik ni ada sedikit jantan..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails