Adds by nuffnang

Wednesday, September 22, 2010

I lurve donut...

Donut is one of my feveret makanan..dolu2 kalo dapat makan donut gula tu dah cukup suke..


Pastu bile dah belajar jauh berkenalan pulak dengan dunkin donut..ada variety sikit...jatuh chenta plak ngan dunkin donut..setiap kali balik kampung mesti beli sedozen buat bekalan..
Sekian lama setia ngan dunkin donut, tahun lepas mula berkenalan ngan donut big apple...oooooh...sungguh yummmyyy...sangat lembut berbanding dengan dunkin donut yg keras itu...yg tak bestnya toppingnya sgt2 manis, sakit gigiku yg berlubang itu...Donashi pon dah try ....sukeee sangat..sejak daripada itu saya dah tak pandang kat dunkin donut hehehe...pantang jumpa outlet big apple paling kurang 2 bijik saya telan...
just recently, saya diperkenalkan dengan donut Jco...org cakap yg ni lagi sodapppppp.....beli ler setengah dozen......soooooo yummmmmyyyyy...sangat lembut even kita simpan sampai 3 hari...dan yg paling best toppingnya tak semanis big apple..gigi2 berlubangku tidak lagi sakit ketika menelan donut Jco ni....hehehe sekarang I stick to donut Jco..tapi cam susah sikit nak cari outlet dia..ari tu pon beli kat Pavilion..masalahnya Pavilion tu bukan port saya untuk bershopping...

Kawan2...ada sapa2 tau donut apa lagi yg best2???share la dgn saya...

P/S:Big Apple vs Jco....mana yg kamu suka?

5 comments:

Yan said...

Salam Su,

kalau ke Indonesia, Jco ni mmg banyak.. Akak selalu beli Big Apple sal dia ada kat SACC, Shah Alam..Menantu baik, belikan aje sekotak utk mak mertua..heee. Tak yah nak buat..

sapik said...

uishh big apple! http://seramsunyi.blogspot.com

ayin~weeweet said...

saya suka big apple dari jco.hehe

kat bazar ramadhan sy dulu ada donut sedap.donut pintal.hari2 nak makan.ketagih!hahaha

alfa juliet said...

suka big apple...jco tak pernah try..cuba letak logo dia nak nengok

Mommy Pinky said...

wah, sgt setuju big apple lagi sedap dr dunkin donut. tp donut Jco xpernah cuba lagi..xpernah dgr pun? huhu..sedap ker? ker? nak try gak.. (^_^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails