Adds by nuffnang

Thursday, September 30, 2010

Gud bye to you...

Lepas sorang, sorang pergi..kat dept saya ni staff semuanya silih berganti...Sekarang dah hilang sorang lagi staff nakal + mulut becok penyeri suasana..Budak nih one of my favorite staff la kirenye..actually not really my staff, tapi dah dok satu dept ni saya kira dia cam staff saya la...2 tahun yg lalu, saya and one of my ex-colleague la yg interview dia...dalam ramai2 org yg saya interview dia la yg paling saya ingat...biasa la yg paling remarkable tu paling melekat di ingatan..candidate yg paling bijak menjawab (walaupun baru2 ni saya tahu dia mendapat soklan bocor pada masa tu), yg paling smart, ada je idea dia nak menjawab..dari situ dah nampak kenakalannya...sepanjang bekerja kat dept saya ni, saya nampak dia yg paling berpotensi dan cepat belajar...tapi sayang..tak sempat dia merasa '4' dia dah cabut dulu...tapi takpelah, dia pergi for the better future..good for him..kerja kat sini tak boleh di buat as career, coz jangan harapla kamu-kamu semua nak naik pangkat..so kalo ada sapa yg jadikan kerja disini as batu loncatan saya faham...cuma saya jelah, yg tak pergi-pergi..hehehe
So semalam on 29th sept, last day dia kat sini so kami pakat2 buat makan2 farewell party a.k.a jamuan mini raya...

makanan-makanan kami...

ni lah dia orangnya, sedang memberi sepatah dua kata yg terakhir...
makan, jangan tak makan...
To him, wishing u all the best and selamat menjadi keluarga Maritim.Akak konpem mesti ko makin gelap lepas ni..muahahaha

P/S:Muka dia seiras protege Ziana Zain , Muhammad dalam rancangan Mentor.Serious!tak tipu ye..

4 comments:

Yan said...

Salam Sue,

best kalau makan2 dgn geng di opis kan..Potluck lagi

alfa juliet said...

tgk muka dia pun dah nampak dia nakai..hehe..sweet la

Anonymous said...

tipuware tutup biru tu dah ilang (yg isi kuih raya tu)-shimato-

Wan Hafisah Collection's said...

Kak, nama sape mamat nih? mcm familiar je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails