Adds by nuffnang

Thursday, December 2, 2010

Kenapa suka menjaga tepi kain orang?

This entry is dedicated to whom it may concerned.

Kenapa suka sangat menjaga tepi kain orang a.k.a menyibuk hal orang?We all semua tak pernah terfikir walau sebesar atom pun nak menyibuk atau menjaga tepi kain ko...tak pernah walau sekali pun terpikir dalam kepala otak we all nak cari ko dalam fesbuk..yg ko sibuk2 usaha pi cari we all dalam fesbuk tu kenapa?motif utamanya mestilah sebab nak jaga tepi kain we all kan pastu pi report kat orang berkenaan kan?apa ko ingat ko bagus sgt ke, we all nak nasihatkan tak payah lah nak sibuk jaga tepi kain we all and nak sibuk2 pasal we all, we all tau jaga kain we all sendiri..dan we all tak teringin pun nak amik tahu hal ko dan add ko dalam fesbuk..so, we all cadangkan ko pegi la cermin muka ko sendiri, aper channnnteeeeekkkkk sangat ker?we all rasa kan, udah ler muka buruk, perangai pun buruk, so ko rasa apa lagi yg tinggal....lu pikir la sendiri....hehehe



P/S:menci sungguh dgn orang yg suke menyibuk hal orang..tapi nak buat camner kan, ramai org cam gitu dalam dunia ni...

2 comments:

Yan said...

A yo yo..kakkak..apasal marah - marah.. hee..nama pun orang. nanti tak penuh neraka Su..buat tak tau je..

Wahida Nasution Thakhrim said...

buat tak tahu aje.. tak pun block aje orang2 gitu.. tak berbaloi nak delete akaun FB gara2 orang macam tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails