Adds by nuffnang

Wednesday, December 1, 2010

Lama dah cari, tapi baru jumpa..

On the way nak balik rumah kami, ada la signboard tulis Pasar Borong Selangor & Equine Park..Penah jugak cuba2 nak kesana sebelum ni, tapi asek sekerat jalan jer..so weekend ari tu bertekad jugak nak cari Pasar Borong Equine Park dgn Jusco Equine Park sampai jumpa..After 2,3 kali sesat jalan jumpa jugak dgn 2 tempat tu..dgr org cakap macam dekat...tapi boleh tahan jugak jauhnya (maybe sbb kitaorg tak tau jln shortcut)..tempatnya macam dah dekat nak Puchong...Mak punyela heppi jumpa pasar borong ni, maklumler dah 3 bulan lebih tak pegi shopping dipasar..asek2 shopping ikan dan sayur yg tak berapa nak fresh tu dekat Giant ngan Carefour je..






P/S:Banyak lagi nak snap pic, tapi tangan dah penuh kiri kanan, mana nak snap gambo, mana nak pegang barang...memang betul2 boronglah..

1 comment:

alfa juliet said...

bila dgr perkataan pasar...dah terbayang kat kepala word fresh...hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails