Adds by nuffnang

Thursday, March 10, 2011

Adoiiiii....frust giler nih....

One of my colleague berhenti keje last year sebab dapat offer - pakej sambung master & dapat jadi lecturer kat Uitm..I was soooooo jealous dengan dia...ye lah, dalam hati ada taman- teringin jugak nak jadi lecturer (sebab macam cool giler, bila org tanya keje apa, ooo..I lecturer kat bla..bla...educated gitewwww) dan di samping keinginan tahap gaban untuk menukar kerjaya..melalui post kawan saya tersebut kat fb, dia telah mewar-warkan permohonan telah dibuka semula..dengan penuh excitednya saya bukalah website Uitm, baca semua syarat;

ok semua pass..sambil dalam hati beringat..walau camne sekalipon saya mesti apply coz this is the last chance, iyerlah tahun dpn dah 31 th..tapi kalo dah dasar manusia suka bertangguh, memang peluang yg datang bergolek pon akan hilang begitu sahaja..hari ini dengan berkobar2 sayapon buka la website tu balik, nak apply la konon, sekali tengok dia punya tarikh tutup,
panggg..baru padan muka ko!damn, terlepas peluang seumur hidup nak jadi lecturer yg cool...ketuk kepala sendiri 100x...agaknya I was meant utk berkhidmat ngan kompeni ni & jadi xsekutip sampai mati kot..*sigh*

P/S: Harap2 ada peluang kedua..

1 comment:

Wan Hafisah Collection's said...

Okay, 24 FEBRUARI tuh!!

Lama benar sudah tersasar. Week week ago..


Sabarla kak su!!

Kita punye keinginan sama :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails