Adds by nuffnang

Tuesday, April 19, 2011

Baby's cloth..

Okey, the baby isn't pop-out yet, but baju baby mak aiiii...dah berkoyan-koyan..
ni baru sebahagian, sebahagian lagi yg saya dah lipat masuk bakul hehehe..ni stok utk pakai sampai setahun...by the way, time kasih la pada cik sponsor yg mensponsor most of the baju, mak pak baby hanya beli 2-3 helai jer..hehehe


P/S: Kalo yg keluar nanti bukan gegurl, konpem mak buat jualan lelong discount 50%

2 comments:

Achahani said...

Wah sukanya!

Saya tak beli apa2 lg.
InsyaALLAH hjg bln ni br nk stat beli sikit2.

Hem, mcm dulu la..saya sendiri yg sediakan semua memandangkan suami tak berminat.

Kalau nak buat sales, bgtahu sy okeS!

Yan said...

u jual pun kompem2 akak takleh beli..jantan sume kat umah.. dah tu besa panjang dah ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails