Adds by nuffnang

Monday, April 11, 2011

He was born unique...

2 things that sooo unique about my son yg tak terdapat pada kanak2 lain..

1)

He was born dgn 2 jari kaki yg bercantum...FYI, takde sorang pon yg perasan jari kaki nya macam ni, not me as his mother (pd mulanya), the doc, nurses, my husband, my MIL, my sister, until he was about 20 days, itupun i was the one yg noticed.According to the doc, no need to operate, sebab ianya tak menjejaskan pun & he still can play football!

2)

Perasan tak jari-jemarinya yg agak bengkok (tak straight macam kanak2 lain)..Ini tak sure kenapa..Sometimes I kinda blame on myself coz bagi pakai mitten kat dia until he was 4 months & I felt guilty about this...but according to Paed, this is nothing to do with urat saraf, coz his fingers kinda elastic & dia pun tak rasa sakit..bercadang nak pegi jumpa pakar tulang soon to do x ray...when he sleep, tangan nya masih lagi tergenggam tidak terbuka, just like a baby...


Apa2 pun saya tetap bersyukur, walaupon dia dilahirkan yg unik, namun Allah memberi kan kesihatan fizikal yg baik padanya..tidak susah menjaganya sepanjang 3 tahun ini..


P/S:He is my life, my everything..

1 comment:

Wan Hafisah Collection's said...

he's very unique. if takde mudarat apa2, lagi2 blh main futbal, sy rasa xperlu operate. tp jari2 dia unik lah kak!

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails