Adds by nuffnang

Wednesday, April 20, 2011

Bussinesswoman...

I always wanted to be a bussinesswoman..tak kirala bussiness apa, asal nama ada bussiness..tapi dah bertahun2 berangan2...angan2 masih lagi tinggal angan2 mat jenin...Tapi tak sangka ada org yg dah took a step further than me...my sister skrg dh berjinak2 buat bisness sendiri..dah jadi penjual kueh skrg..hehehe..bagus2..sekarang ni dia tgh rajin berbisness 'sardin roll bersalut bread crumb'..dihantar kat kedai makan kat kg ngan kat opis dia..

In the making..

The product..

Harap2 berkekalan dan bertambah majula ye bissness ni, jgn sekerat jalan udah ler..hehehe..sape2 yg mau menempah utk party ke or meeting, boleh la contact saya..tapi area kole teganu je tauuu...

P/S:Penah berbisness jual keropok Trg b4 this, but terpaksa berenti seketika, hopefully bussiness can resume as usual lepas ni..but i'm thinking to have another bussiness yg lebih pada minat saya..hopefully my dream bussiness will come true..

2 comments:

Achahani said...

Akak, saya sgt suka bisnes!!:) lg suka klu kwn2 pun wat bisnes. eh kak su psl resume tu kan,
saya nk pass dkt sape?
dan nak ke dia amik saya dh mengandung nih??

Yan said...

kalau nak tu semuanya boleh jadi. Buat aim, sure sue boleh.. INSYALLAH

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails